Canvis a la Diagonal?

Canvis a la Diagonal?

En un moment on la crisi està present i fa molta pressió els ciutadans, el nostre alcalde de Barcelona no té més feina ni  llocs per invertir o gastar-se els diners. I ho fa fent en la Diagonal que es una de les grans artèries de circulació de la ciutat, on no fa falta cap canvi important.

 

A mes del pressupost de l’obra em d’afegir el de la consulta popular que es fa aquesta setmana, que es una despesa innecessària, i a més a més no ens ho podem permetre ja que l’augment de l’atur cada  vegada és més gran.

 

Opcció A: Rambla

En part un canvi en la diagonal proporcionaria més llocs de treball, amb un sector que  ha estat molt castigat per la crisi , però igualment es podria buscar un altre projecte més necessari que la Diagonal. Un obra tan importat com la que se esta parlant pot tenir unes grans conseqüències al fer obres en la ciutat ja no tan sols per les molèsties que pot provocar en els ciutadans, sinó que també s’ha de tenir en compte que es te de canalitzar tot el trànsit que passar per la diagonal, i tot i que ho facin per trossos provocar més embussos i més congestions en una de les artèries de circulació més importants de Barcelona, i que diàriament es utilitzada  en nombrosos desplaçaments.

 

Per més informació : http://www.bcn.cat/diagonal/

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: