Prohibeixen beure cervesa i comencen una vaga.

Prohibeixen beure  cervesa i comencen una vaga.

Els treballadors de Calsberg a Dinamarca, porten a dia d’avui (10/4/2010) tres dies de vaga, però no ha estat per temes salarials, o per comiats o canvis d’horaris. El motiu es la prohibició de beure cervesa durant la feina. Les aturades dels treballadors han començat a afectar al subministrament de cervesa del país.

 

Crec que ara no son moments oportuns per fer  vagues, per ser motius secundaris com pot ser aquest de no veure cervesa en l’horari laboral. I que tenint una crisis a mundial, com es poden jugar el lloc del treball fent una vaga laboral.

Si jo fos un dels empresaris, em pensaria si els acomiadaria o no,  perquè si per un motius secundari poden fer un enrenou com es aquest, i fer que les vendes de les cervesa en qüestió disminueixi considerablement. I aquesta gent es fàcil de fer-los fora perquè tenen un motiu de enrenou intern empresarials  i sent els temps que son no m’he estranyaria que ho fessin. Perquè si per una cosa secundaria fan tan enrenou també farien igual i més per una cosa més primordial, com acomiadaments.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: