Neix un bebè, el maten a ganivetades i l’amaguen en una armari.

Neix un bebè, el maten a ganivetades i l’amaguen en una armari.

Una adolescent de 18 anys, que vivia a la localitat de Fulleton (Califòrnia –EEUU), ha estat detinguda desprès de donar a llum a una nena i matar-la a ganivetades i  desprès amagar-la en un armari.

La tragèdia historia es descobria quan la mare de la nena, es va presentar en el hospital de la mateixa localitat de Califòrnia, amb una gran pèrdua de sang. El assistents i empleats es va adonar que es tractava d’una pèrdua de sang al haver donat a llum algun individu sense haver cap constància del naixement o mort del bebè,  de seguida es van posar en contacte amb la policia per informar del cas.

 

La policia va anar a investigar la vivenda de la adolescent on afectivament havia donat llum a la nena, Es on el domicili dins d’un armari es trobava  el cos de la petita que presentava  diferents marques d’arma  blanca.

No puc entendre com un ésser humà li pot ser tan violent, en el qual mati a un a un ésser tan petit i indefens, i encara puc entendre menys que ho faci la teva pròpia mare.

Pobra nena ha vingut al mon per patir, i  només ha viscut horrors en les poques hores de  vida.

Pot haver sigut un embaràs no  desitjat però hi ha moltes maneres o molt recursos en els quals pots evitar l’embaràs. I en una mala, si vols o no pots aturar l’embaràs, hi ha l’opció de l’adopció,  ja que ja molts  pares que haguessin tingut moltes ganes de tenir una filla recien nascuda en els seus braços.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: