L’hora del planeta 2010

L’hora del planeta.

Una vegada més estem  intentant reduir o fer possible la reducció de la contaminació atmosfèrica en tots el països del món. Per això el 27 de març passat a les 20:30 hores, hora local de cada país,  s’ha fet que s’apaguessin les llums dels principals monuments  de les  ciutats del tot el món. Això s’ha portat a terme  a més de 4500 cuitats i també  amb  la intenció que tots els països arribin a prendre un acord sobre la reducció de la contaminació de l’atmosfera. Apart s’ha triat un dia en que també s’adaptava l’horari al anomenat horari d’estiu, per estalviar llum, avançant  una hora per tal d’aprofitat  més la llum diürna i així no contaminar tant.

A poc a poc en estem adonat que les persones comencen a tenir una mica de conscienciació mediamebientals i que comencem a ser conscients del greu problema de la contaminació , mica en mica es tindria de fer més mesures per reduir les emissions de gasos en l’atmosfera.

Uns dels països en que van aturar les llums dels seus emblemes va ser França, on a Paris va quedar la seva famosa Torre Eiffel a les fosques, junt amb el Big Ben de Londres. A casa nostra, a  Catalunya, edificis significatius com La Sagrada Família a Barcelona, La Seu Vella a Lleida  o les catedrals de Girona i Tarragona es van quedar a les fosques.

 

L’idea va començar a Sidney (Austràlia) a l’any  2007 i aquest dia 2,2 milions de persones van quedar a les fosques durant 1 hora i ja a l’any següent va ser considerada aquesta mesura com global, a nivell mundial.

Amb sembla una magnifica idea en que el països hagin fet una conseqüència en el que estan proporcionat més que en les societats tinguin.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: