Les joies dels nostres museus.

Les joies dels nostres museus.

Perquè en aquest país  que vivim no demostra totes les joies i riquesa que tenim, mentre que uns altres països ho demostren i no tenen tant valor?.

Semblar mentida com el govern no s’adona que no patrocina  prou les meravelles que tenim, Es perquè no li interessa? Hi ha algú element que provoqui  l’ocultació de les joies?. Sempre pensem que les joies del país estan a Madrid,  al museu del Prado i si en part si es el lloc on es recullen les meravelles més importants del país però també hi han museus a la resta de España en que contenen unes joies molt emblemàtiques i importants en la historia,  mentre que aquestes no es coneixen només poden tenir aquest privilegi algunes persones.

 

També un altre defecte o punt a destacar es que el govern proporcionar un pagament en els museus, mentre que a Anglaterra alguns  museus són gratuïts (British Museum entre altres)  i proporciona que la cultura no estigui limitada el coneixem, ja que el coneixement no te preu. Mentre que el govern espanyol sembla que vulgui la ignorància dels seus ciutadans ja que no proporcionar ni fa propaganda d’ell mentre que tampoc donar accions gratuïtes.

Es tindrien de donar comte que som uns dels països amb més riquesa i meravelles però no les proporciona, no només a nivell nacional ni tampoc a nivell internacional.

On podrem arribar si el propi govern no es preocupa ni per el coneixement o la cultura dels ciutadans ni tampoc proporciona propaganda de les nostres joies?.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: