Imatge física en l’entorn laboral.

Imatge física en l’entorn laboral.

Un dels punts claus per aconseguir una bona feina, es tenir  una bona imatge personal  sobretot per el que fa en el àmbit de les relacions públiques. 

Es més important del que ens pensem, el fet de tenir o no  una bona presencia  física, ja que és la primera impressió que tenen de nosaltres, en pocs segons més tard, la resta.  El fet de anar ben vestit, arreglat i sobretot tenir bons modals es primordial a l’hora de establir una comunicació no parlada (comunicació corporal)  amb el client, i això es valora molt i cada vegada més tenir aquestes aptituds en les relacions empresarials.

Totes aquestes aptituds físiques volen transmetre seguretat amb un mateix  i estar disposat a transmetre de la millor manera als demés, i es molt important a l’hora de gestionar un negoci o fer  tractes comercials. També donar confiança al client .

No tan sol va dirigit a l’àmbit empresarial sinó que és bo tenir-ho en compte sobretot pel que fa en les entrevistes laboral, últimament es tindria de tenir molt en compte per la situació en la que s’està vivint en aquest moments de crisi.  Això pot arribar a ser un element decisiu a l’hora de trobar feina, si dues persones de nivell acadèmic i professional son molt semblats,  pot  fer decidir a favor d’un o de l’altre candidat.

Per tant sempre hem de valorar el fet de tenir bona presencia de cara els demés.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: