La moda

La moda es una costum que marca alguna època o lloc específic o determinat per una regió o  país. Una altre definició més clàssica es una costum iniciada per una minoria important, que després arriba a la societat i és acceptada. Una de les seves característiques es que es un corrent que bé i torna. No es el que “el vent s’endugué” sinó tot el contrari. No sabem si tornarem a dur els models del anys 50 que han sigut tan emblemàtics per la historia com Jacqueline Kennedy, Katharine Hepburn, Marilyn Monroe…, malgrat les diferencies entre elles, moltes dones les han tingut com a referència a l’hora de vestir-se.

Fins i tot avui en dia models de alt prestigi com és la Carla Bruni copia l’estil de Jacqueline Kennedy, malgrat tot no podria arribar a tenir tant prestigi com la ex-primera dama dels Estats Units. La historia com sempre es repeteix juntament amb la moda, són les actrius, models i cantants, les que moltes vegades la marquen com Cindy Craford, Angelina Jolie, Madonna,…

La moda també es portada per les monarquies, son moltes vegades les reines i princeses que marquen amb els seus vestits a les gales. Malgrat tot, a totes el hi agradaria tenir la premsa que té Carolina de Mònaco. Com sempre ha sigut una dona molt elegant i copiada per les demés. Els famosos sempre és relacionen amb la moda, i els hi posen nota. No sempre anar a la moda significa anar ben vestida. Moltes famoses confonen aquests dos conceptes. No sempre gastar-se molts diners en roba,  significa anar millor vestida; un exemple és la Victoria Beckham; però tot i així sempre ajuda.

Les pitjor vestides

Les millors vestides

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: